Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
Προβληματισμοί
Αλιεύοντας
Επικοινωνία

 

Τα τελευταία βιβλία της Έλλης Παππά

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν δυο νέα βιβλία της Έλλης Παππά. Από τις εκδόσεις «Άγρα» το «Μακιαβέλλι ή Μαρξ» και από τις εκδόσεις «Κέδρος» το «Αποχαιρετισμός στον αιώνα μου».
Τα δυο αυτά βιβλία είναι μαρτυρίες της συγγραφέως.
Η πολιτική πορεία σ’ όλη τη ζωή της, με κύρια στοιχεία τη συνέπεια, ανιδιοτέλεια και συνέχεια, κάνει την αξία αυτών των μαρτυριών ανεκτίμητη στην πορεία για το αύριο.
Εντυπωσιακή είναι από τις πρώτες μέρες μέχρι και σήμερα η κυκλοφορία των βιβλίων και η αποδοχή των μαρτυριών της.

Ο εκδοτικός οίκος Άγρα πραγματοποίησε παρουσίαση του βιβλίου «Μακιαβέλλι ή Μαρξ» στη στοά του βιβλίου στις 8/11/2005, με την παρουσία της Έλλης Παππά και ομιλητές τους Δημήτρη Πλουμπίδη ψυχίατρο, το γνωστό δημοσιογράφο Παντελή Μπουκάλα και την νεαρή φίλη της «παρέας της κοκκινιάς» και της Έλλης, Ηλέκτρα Αναγνωστοπούλου ψυχολόγου.
Το βιβλιοπωλείο «το απρόβλεπτο» διοργάνωσε στην Ηλιούπολη στις 2/2/2006 εκδήλωση για το βιβλίο «Αποχαιρετισμός στον αιώνα μου» με ομιλήτρια τη Μάρω Δούκα και τη παρουσία της Έλλης Παππά, η οποία και πρωτοστάτησε στη πλούσια συζήτηση που επακολούθησε.
Οι εκδηλώσεις παρουσίασης των βιβλίων αυτών δεν σταματούν εδώ.

  • Ο φιλοπρόοδος όμιλος Υμητού με πρωτοβουλία της φίλης Ελένης Παυλίδη και του προέδρου του ομίλου Γιάννη Κάλτσα διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης των δυο βιβλίων στα γραφεία του στις 27/3/2006. Τα βιβλία παρουσίασε ο Μανώλης Σεργεντάκης.
  • Ο εκδοτικός οίκος «Κέδρος» παρουσίασε το βιβλίο «Αποχαιρετισμός στον αιώνα μου» στις 7/4/2006 στη στοά του βιβλίου. Η παρουσίαση έγινε από τον Μάνο Στεφανίδη και τον Άγγελο Δεληβοριά.

Δείτε τα κείμενα των ομιλιών από την παρουσίαση του βιβλίου «Μακιαβέλλι ή Μαρξ» στη στοά του βιβλίου στις 8/11/2005:

bulletτου Δημήτρη Πλουμπίδη
bullet του Παντελή Μπουκάλα
bullet της Ηλέκτρας Αναγνωστοπούλου

Απρίλης 2006

Αρχική | Επικαιρότητα | Προβληματισμοί | Αλιεύοντας | Επικοινωνία |